Dagens stora snackis

Dagens stora snackis: Balmain är H&M:s nästa gästdesigner. I pressmeddelandet som kom i morse stod det att kollektionen innehåller kläder och accessoarer för både kvinnor och män och släpps i butiker samt online den 5 november.

Balmains chefsdesigner Olivier Rousteing, tillsammans med Kendall Jenner och Jourdan Dunn, visade under nattens Billboard Music Awards upp ett smakprov ur kollektionen. Hmm… Vill se fler bilder på kollektionen innan jag säger bu eller bä. Men när jag hör Balmain så tänker jag genast på de överhypade klackarna som varenda modemedveten människa krigade för att få tag på. Eller åtminstone en likvärdig look-alike från något annat b-märke. Till och med jag ägde ett par

Anyway, ser fram emot fler bilder! Vad tycker ni?

hm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s