2016 Guide to Manhattan – Final Edition

1

Precis som många andra så lyckades jag aldrig få tag på 2013 Guide to Manhattan. Många valde då att köpa The Monumental Guide to Manhattan som tröst, men jag valde att ha lite is i magen eftersom jag VERKLIGEN ville ha kartbilden. Och tur var väl det för nu har David Ehrenstråhle designat en ny version som släpptes i fredags och efter några klick så är den nu på väg hem till mig. Wooop wooop!

0

2016 Guide to Manhattan – Final Edition!

2

Inspo från Pinterest.

3

Inspo från Pinterest.

3 reaktioner till “2016 Guide to Manhattan – Final Edition

  1. ska klicka hem den jag med. har dock inte bestämt mig för Paris eller London bredvid, lutar mot London. Köper du ramarna från samma hemsida eller har du tips på billigare svarta ramar?
    Tack på förhand

    1. Bra val! 🙂 Jag lämnade in till en ramverkstad som jag har här runt hörnet. Det kostar ungefär lika mycket som att köpa ramarna som de faktiskt erbjuder på http://www.myguideto.se så mitt råd är att ta det via dem då måtten är lite annorlunda och lite svåra att hitta. Näär jag beställde mina första tavlor så erbjöd de inte ramar, det är nytt, så när jag beställde fler posters så fortsatte jag att gå till ramverkstaden för att få alla likadana. Annars hade jag kört via nätet! 🙂 Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s