Nya gardiner i vardagsrummet

Eller nya och nya… Rättare sagt de absolut första som vi hänger upp i detta rum. Har ju haft svårt att hitta rätt längd då vi har tre meter i takhöjd, verkar som att 2,50 är standard på gardiner. Efter ett oändligt letande bestämde jag mig för att sy egna. Ingen konst egentligen då jag bara vill ha veckade längder i sammet. Nu är de äntligen klara och i detta nu håller maken på att skruva upp gardinstängerna. Spännande!

Förresten, kul att du fortfarande kikar in här! 🙂 Kan se på statistiken att det fortfarande är ett gäng som besöker bloggen, många letar gamla inlägg i arkivet ser jag. Kul! Hoppas att ni haft en bra start på 2016 och att ni fortsätter att besöka bloggen. Ska blir bättre på att underhålla den, har faktiskt saknat min kära blogg. 😉

2

Tjuvkik på gardinerna i bakgrunden…

1

Här i vardagsrummet ska fyra längder hängas upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s