Ta hand om din hy i vinter

Alla vet att vintern är en tuff säsong för huden, speciellt ansiktet som påverkas allra mest av kylan och den torra luften. Och med tanke på superminusgrader och snökaos som just nu råder utanför min ytterdörr, tänkte jag ge två enkla tips på egengjorda kurer för både hud och läppar som du snabbt kan blanda ihop hemma i köket.

tlFrån torra till supermjuka läppar på några sekunder
Blanda ihop olivolja och råsocker. Tillsätt sedan honung och blanda försiktigt. Använd pekfingret och dutta lite av röran på läpparna och ”polera” i små runda rörelser. Tvätta sedan bort allt klet och taddaah – du har supermjuka läppar!

amAnsiktsmask mot torr hud
Mixa havregryn och varmt vatten i en mixer. Tillsätt honungen och mixa igen. Bred sedan ut blandningen på ansiktet och låt verka i ca 10-15 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s