30-årsfest och shopping

j jj m mm

Och så var det söndag igen och helgen är strax över. Visst går helgen alltid lite för snabbt? Igår var vi bortbjudna på min mans kusins frus (hängde ni med där? haha) födelsedagsfest. Hon har precis fyllt 30 och hade därför hyrt lokal och fixat och trixat med massa mat och bakverk. Hade supertrevligt!

Söndagen har spenderats åt att gå runt i butiker och middag hemma hos svärföräldrarna. Handlade lite smått och gott från IKEA, Mio och några klädbutiker. Hittade också läckra möbler på Mio men kom hem med jättefina dekorationsblommor istället – måste visa upp dem! Nu sitter vi däckade i soffan båda två och funderar på att varva ner till en bra film på Netflix. Någon som har filmtips?

Hoppas att du haft en fin helg! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s