Få naturligt resultat med brun utan sol

bus

1 = Lotion från Dior 405 kr. 2 = Lotion från Åhléns 89 kr. 3 = Gelé från Biotherm 250 kr.
4 = Droppar från Collistar 245 kr. 5 = Mousse från St. Tropez 299 kr.

Eftersom jag är starkt emot att sola solarium föredrar jag att använda brun utan sol-produkter under vintern när man är som blekast. Det finns ju en hel del produkter på marknaden och jag har i kollaget ovan listat BUS-varianter i olika former och prisklasser som ger ett naturligt resultat och som jag dels fått rekommenderade av vänner, dels testat själv. Nedan kan du också läsa sex ”gyllene regler” för bäst BUS-resultat som Skincity publicerat:

1.) Välj en BUS som är i ton med din egen hud. (Mörk, ljus, kall eller varm).

2.) Peela området innan du börjar. Var noga med partier som är extra torra som t.ex. armbågar, knän och vid fotknölarna.

3.) Applicera en återfuktande body lotion eller ansiktscreme över området och låt den absorbera något innan du går vidare till nästa steg.

4.) Applicera din BUS med masserande rörelser och var noga med att ”sudda” lätt med händerna vid kanter och övergångar.

5.) Om du applicerar BUS på ansiktet var noga med att inte få BUS på ögonbryn och applicera sparsamt ovanför läpparna och mellan ögonbrynen. Sudda gärna med lite kleenex vid hårfästen, ögonbryn och runt läppar och näsvingar. Tvätta händerna noga med tvål så att du inte blir brun i handflatorna.

6.) Sätt inte på dig några thighta kläder på närmsta timmen. Lägg heller ingen makeup på ca 1h. Detta för att BUSen ska få gå in ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s