Muffins med 100 % kakao

IMG_1304

Slängde igår kväll ihop en sats muffins på bara några minuter, måste vara rekord till och med för mig som bakar snabbt. Blev klar på 30 minuter! Körde detta recept men adderade kakao och chocolate chips i smeten. Världens enklaste recept. De smakar alltid som godast dag två, så idag är de perfekt saftiga.

Använder enbart kakao från Monbana eller Valrhona när jag bakar. Det går inte ens att jämföra med vanlig tråk-kakao som finns att köpa i alla matbutiker. Detta är mycket mer smakrikt och består av 100 % kakao och inget annat. Jag köper mina från Godishuset i Jönköping när jag är hemma i Jönkan och hälsar på. Godishuset har i princip ALLT vad gäller kvalitetschoklad så besök dem nästa gång du har vägarna förbi. Butiken ligger mitt i city på Smedjegatan.

Nu ska jag avnjuta min latte med skummad mjölk!IMG_1298

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s