Kärleksmums – min första YouTube-film

För några dagar sedan gjorde jag mitt Snapchat-konto offentligt och efter att jag meddelade detta på Instagram så har hundratals personer börjat följa mig där. Wow, vad roligt att ni är så många som vill följa mig! Och vad roligt att även ni skickar mig snaps, tycker om det jättemycket! Det blir ett helt annat kommunikationsutbyte mellan oss där jämfört med bloggen. Lite beror det på att jag kan ”se” mina följare på ett helt annat sätt där. Så följ mig på Snapchat om du har lust, där uppdaterar jag varje dag och bilder och filmer från min vardag. Jag visar upp mitt hem och min inredning mycket mer än vad jag gör på exempelvis Instagram. Jag bjuder också på massa bra shoppingtips och lagar mat samt bakar.  Snapchat: fashionfame

Men nu var det ju inte det jag skulle prata om egentligen. 🙂 Häromdagen så bakade jag kärleksmums och jag blev bombarderad med frågor kring receptet och många bad mig skriva ned allt. Så jag funderade lite och kom på att jag kan sätta ihop alla videoklipp till EN film istället. Och eftersom alla bilder/filmer endast syns i 24 timmar på Snapchat så är denna film ett sätt att föreviga receptet.

Så här mina vänner kommer receptet i filmform. Nu vill jag så klart veta vad du tycker om detta. Ska jag göra fler filmer? Jag funderar på att filma med min kamera nästa gång, då blir det bättre kvalitet. Vill ni se på film hur jag har det här hemma? Min inredning? När jag lagar mat? Berätta gärna! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s