Om mig

Maria heter jag och har sedan 2006 drivit bloggen Fashion, Fame and Everything in Between. Den här åttaåringen fyller jag med snygga bilder och inspirationskollage inom de områden som står mig närmast; mode, skönhet och inredning – men också inom mina övriga intressen; bakning, kändisar, filmer, tv-serier, böcker och musik. Med mig finns nästan alltid min systemkamera, eftersom jag älskar att fotografera. Klicka dig gärna in på mina filmrecensioner (under denna flik) om du är filmsugen och inte vet vad du ska titta på. Där delar jag med mig av vilka filmer jag har sett på sistone och vad jag ger dem i betyg.

Till vardags jobbar jag med kommunikation på en reklambyrå där jag trivs som fisken i vattnet. Jag är också gift (oktober 2009) med en fantastisk man som funnits i mitt liv i nio år. ❤ Vi älskar att resa och och planerar att åka till New York nu till hösten för andra året i rad.

Sommaren 2012 köpte vi vår första bostad – en sekelskifteslägenhet med tre meter takhöjd, mitt i centrala Örebro. Där hann vi bo i två år innan vi i år (juli 2014) flyttade till vår drömlägenhet – 107 kvadratmeter i samma bostadsförening. Till hösten väntar ett antal renoveringsprojekt och jag längtar verkligen till att få se vårt drömhem ta form. Det är extra roligt att inreda nyrenoverade rum och jag kan tänka mig att det kommer bli en hel del inlägg om det här på bloggen.

Det var lite kort om mig som driver den här bloggen. Fråga gärna om du skulle undra något. Jag hoppas att du ska tycka om min blogg och att du väljer att komma tillbaka.

Varmt välkommen!

Maria
Augusti 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s